Στιγμιότυπα 2012

Πέμπτη, 10 Ιανουάριος 2013 06:46

Ποιητική βραδιά

Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου διοργανώθηκε ποιητική βραδιά, αφιερωμένη στο Θεσσαλονικιό ποιητή- πεζογράφο, κ. Τόλη Νικηφόρου. Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Στ’ τάξης, διάβασαν ποιήματα του και ανίχνευσαν το δρόμο της δημιουργίας ενός ποιήματος μέσα από την έμπειρη και πολύπειρη καθοδήγηση του κ. Νικηφόρου.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την απονομή των βραβείων στα παιδιά που διακρίθηκαν και συμμετείχαν στον πανελλήνιο διαγωνισμό ποίησης «Αρχιλόχεια 2012», από τη διοργανώτρια και εμπνεύστρια του διαγωνισμού κ. Ανδρομάχη Διαμαντοπούλου- Φιλιππίδου. Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν και παιδιά του 28ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης, του 2ου Δημ. Σχ. Περαίας και του Δημ. Σχ. Ακροποτάμου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης, κ. Καρούμπης Αντώνης, και ο Πρόεδρος της 4ης Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Θεσσαλονίκης, κ. Αρβανίτης Γιώργος.

H εκδήλωση διοργανώθηκε από τη Δ/ντρια και τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς του προγράμματος Φιλαναγνωσίας του Σχολείου, κ. Ατζέμη Γιώργο και κ. Καλτσή Ελένη. Η αφίσα της εκδήλωσης φιλοτεχνήθηκε από την κ. Τσαρούχα- Θηλυκού Θεοδώρα, καθηγήτρια εικαστικών. Την τεχνική επιμέλεια είχε ο κ. Ταουκτσής Βασίλης, πληροφορικός. Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Μαρμαρωτή για την ευγενική χορηγία των αφισών και των προσκλήσεων της εκδήλωσης.

Πέμπτη, 10 Ιανουάριος 2013 06:43

Κουκλοθέατρο

Τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου τα παιδιά παρακολούθησαν παράσταση κουκλοθέατρου η οποία διοργανώθηκε από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας.

Τετάρτη, 09 Ιανουάριος 2013 11:20

Τζαζ στο σχολείο

Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου οι μαθητές και οι μαθήτριες του Σχολείου διασκέδασαν σε ρυθμούς τζαζ από το σχήμα του Μουσικού Γυμνασίου Θεσσαλονίκης. Μαθητές και μαθήτριες ήρθαν σε επαφή με το συγκεκριμένο είδος μουσικής, παρασύρθηκαν από τις νότες του σαξόφωνου, άκουσαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και όχι μόνο, τραγούδησαν, δημιούργησαν θεατρικούς αυτοσχεδιασμούς και δημιούργησαν μια θερμή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Ευχαριστούμε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την πρόσκληση του μουσικού σχήματος στο Σχολείο μας.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 09 Ιανουάριος 2013 11:23
Τετάρτη, 09 Ιανουάριος 2013 10:34

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα

Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Σχολείου μας τράβηξαν την αυλαία με τα κάλαντα που έψαλλε το Στ2 με το δάσκαλό του κ. Ατζέμη Γιώργο. Η ορχήστρα των μαθητών και των μαθητριών υπό την καθοδήγηση του δασκάλου τους, τραγούδησε χριστουγεννιάτικα τραγούδια στους διαδρόμους του Σχολείου μας και δημιούργησε την καταλληλότερη ατμόσφαιρα που θα μπορούσε να δημιουργήσει κανείς για τη λήξη των μαθημάτων λίγο πριν τις χριστουγεννιάτικες διακοπές!

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 09 Ιανουάριος 2013 10:37
Τετάρτη, 09 Ιανουάριος 2013 10:30

Χορωδία Αγιας Βαρβαρας

Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου επισκέφτηκε το Σχολείο μας η χορωδία του Ι.Ν. της Αγίας Βαρβάρας, στην οποία συμμετέχουν μαθητές και μαθήτριες του Σχολείου. Τα παιδιά έψαλλαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια υπό την καθοδήγηση της κ. Ελεονόρας και του καλλιτεχνικού διευθυντή κ. Γλυκίδη.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 09 Ιανουάριος 2013 10:34
Δευτέρα, 24 Δεκέμβριος 2012 11:14

Μαγειρέματα Β' τάξης

Οι μαθητές της Β1 τάξης στα πλαίσια του προγράμματος «Φθινόπωρο» που πραγματοποιήθηκε κατά τις ώρες της Ευέλικτης Ζώνης, γνώρισαν τα χαρακτηριστικά του φθινοπώρου και τις ασχολίες των κατοίκων. Κατά τη γνωριμία τους με τα φρούτα της εποχής γεύτηκαν τους νόστιμους φθινοπωρινούς καρπούς.

Παρασκευή, 11 Μάιος 2012 08:23

Μαθήματα Κηπουρικής

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Δ1 περιποιούνται τα παρτέρια του Σχολείου μας.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Νοέμβριος 2012 13:46
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>
Σελίδα 1 από 2
Αναζήτηση
Ημερολόγιο

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Καιρός
Ποιός γιορτάζει;
Ανατ.: 02.59
Δύση: 18.00
Σελήνη
29 ημερών
Αγριππίνης μάρτυρος, Αριστοκλέους ιερομ., Δημητριανού διακόνου, Αθανασίου αναγνώστου
Σύνδεσμοι

Title

Title

Title